Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Nya effektlinser i shoppen: skapa en läskig, unik look med dessa häftiga crazy-linser!

Nya effektlinser i shoppen: skapa en läskig, unik look med dessa häftiga crazy-linser!

Whoop whoop! Nu har vi fått in coola effektlinser i shoppen! Skapa den ultimata Halloween-looken med vårt breda utbud av färgade linser, crazy-linser och heltäckande scleralinser. Hitta de perfekta effektlinserna för din cosplay i anime eller manga stil. Välj mellan röda linser, svarta linser, blodsprängda djävulsögon, scleralinser, crazylinser och häftiga UV-linser mm. Effektlinser är inte bara för enstaka tillfällen - de är ett enkelt sätt att förändra ditt utseende varje dag.

Använd dem för att förstärka din naturliga ögonfärg, skapa en övernaturlig eller obehaglig look, eller ge dig det där lilla extra som får dig att sticka ut. Med vårt stora utbud av effektlinser kan du hitta det perfekta paret för just dig, oavsett om du vill ha en subtil förändring eller gå all in med täckande sclera-linser. Transformera ditt utseende med färgade effektlinser idag! Alla linser har självklart kvalitetsmärkning KDFA, CE, KGMP och ISO. 

Pst! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på din första order!

Olika effektlinser i shoppen 

I shoppen har vi nu fått in en rad olika typer av linser, såsom crazylinser, färgade linser, dolleyes, mini sclera och heltäckande sclera linser. Crazylinser ger dig möjlighet att skapa fantastiska, annorlunda, fantasifulla ögon, medan färgade linser ger dig möjlighet att förändra färgen på dina ögon.

Shoppa linsen White mesh with rim

Sclera Linser

Sclera linser täcker hela ögonvitan, vilket ger en unik och dramatisk effekt på skräckfesten, eller som ett roligt sätt att testa på nya looks och förändra utseendet på ett drastiskt sätt.  Många av linserna är också perfekta för cosplay, så om du är en stor fan av manga eller anime kan du skapa en verkligt trovärdig look med hjälp av våra linser.

Shoppa sclera linsen här

Oavsett om du är ute efter att skapa en unik look för en fest, ett kostymparty, halloween, fotograferingen, filminspelningen, teaterscenen eller bara vill ha lite kul med ditt utseende, så har vi linserna för dig och utbudet växer kontinuerligt! Det finns även möjlighet att specialbeställa linser med styrka, kontakta oss isåfall för att höra dig för om den möjligheten.

Shoppa linsen Venus Aqua Eye

Välkommen in i vår shop för att kolla in vårt utbud av effektlinser och hitta den perfekta linsen för just dig! Behöver du hjälp att välja eller tips och råd kring en lins så hjälper vi dig mer än gärna. 

Kreativa hälsningar, 

Petra Shara Stoor
FX Artist
House of Helsinglight

Föregående artikel Lär dig skapa fantasifulla silikonmasker: Boka din plats nu för kursen 4-14 maj 2023!
Nästa artikel Helsinglights kreativa julklappstips!

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen