Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Om House of Helsinglight

House of Helsinglight är en Creative Escape i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Vi är en kreativ mötesplats för alla som vill uppleva ett kreativt äventyr! På Helsinglight erbjuder vi unika kurser och utbildningar inom FX-makeup och specialeffekter, skulptering, maskskapande i silikon (FACE OFF), attribut, kostymer mm under ledning av FX-artisten Petra Shara Stoor. Verksamheten utgår från en vacker gammal skolbyggnad i norra Hälsingland, i närheten av Hudiksvall. Helsinglight är även arrangör av konstutställningar, konserter, festivaler, föreläsningar och konferenser mm.

Om vår E-handel & FX utbildningar

Webbshoppen är för dig som älskar att skapa specialeffekter och FX Makeup. Oavsett om det gäller för stora tv-produktioner eller nästa halloweenfest. Här hittar du ett brett utbud av SFX-makeup och FX-produkter för film, tv, teater, halloween, maskerad eller fest. Vi tipsar om hur du bäst använder produkterna och svarar gärna på frågor av alla dess slag.Inga effekter är för små eller för stora.

Vill du fördjupa dina kunskaper i FX Makeup ytterligare erbjuder vi även unika, skräddarsydda kurser i FX makeup i Face Off anda. 
Kontakta oss på: hello@helsinglight.com för mer info!