Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Boende

När du bokar en FX-kurs hos oss erbjuder vi också möjligheten att boka budgetboende i en delad sovsal på Helsinglight. Det finns också möjlighet att hyra vår konstnärslägenhet som rymmer upp till upp till två personer. 


Helsinglight AAiR - konstnärslägenhet

Vår alternativa konstnärsresidens erbjuder möjligheten för kreativa människor / kulturarbetare från hela världen att bo och skapa på Helsinglight via vårt residensprogram.

Om lägenheten är ledig under en FX kurs och du vill hyra den under din vistelse, kontakta oss för mer information om priser.

Lägenheten har ett sovrum med eget toalett. I sovrummet finns en stor våningssäng som rymmer upp till tvp personer. Det finns också en mysig liten vardagsrum / matsal och pentry i huvudrummet. Det finns också ett mindre konstnärligt "arbetsrum" bredvid vardagsrummet. Pentryt är fullt utrustat och det finns också en vacker vedkamin. Duschen är belägen i ett separat rum nära lägenheten. Närmaste matbutik ligger 10 minuter bort med bil. Om du inte har din egen bil / hyrbil under din vistelse, organiserar vi gemensamma resor till livsmedelsaffären.


Sovsal på House of Helsinglight

När du bokar en FX kurs hos oss får du möjlighet att boka budgetboende i en sovsal på House of Helsinglight till en kostnad av 350 SEK / natt. Allt du behöver göra är att ta med en handduk. Vi kan rymma upp till 12 personer.

Det kommer att finnas grundläggande alternativ tillgängliga för matlagning (häll, mikrovågsugnar, kaffebryggare, brödrost etc), kylskåp och tvättmaskin också tillgängliga under din vistelse. Duschen ligger på andra våningen. Närmaste matbutik ligger 10 minuter bort med bil. Om du inte har din egen bil / hyrbil under din vistelse, organiserar vi gemensamma resor till livsmedelsaffären.