Gå vidare till innehåll

Språk

Land

FAQ: FX Kurser

Här är en lista med vanliga frågor som rör våra workshops. Om du har fler frågor, tveka inte att kontakta oss på hello@helsinglight.com för ytterligare hjälp.


Q: Finns det någon åldersgräns för att delta i FX-kurserna?

A: De flesta av våra workshops är begränsade till personer som är 18 år eller äldre, på grund av långa och intensiva dagar. Vi tittar på möjligheter för lättare och enklare workshops för ungdomar, men för tillfället rekommenderar vi 18 år och äldre!

Q: Behöver jag förkunskaper i FX / masktillverkning för att delta i era kurser?

A: Inga förkunskaper krävs, våra workshops är för både nybörjare och avancerade. Du kommer att lära dig varje steg i processen under kursen!

Q: Hur mycket kostar era FX produkter / kurser i dollar, brittiska pund, etc.?

A: Vår valuta är SEK (svenska kronor). Ibland listar vi kostnaden för produkten / kursen i euro också. För att få en uppfattning om vad du spenderar i amerikanska dollar eller brittiska pund besök valutakonverteraren xe.com för de mest uppdaterade växelkurserna. Konverteringen är snabb, enkel och gratis!

Q: Kommer jag att få ett certifikat / diplom vid avslutad kurs?

A: Du kommer att få ett certifikat / diplom vid avslutad kurs. Certifikatet kommer att vara signerat av läraren och VD för Helsinglight FX Makeup Academy.

Q: Kan ni hjälpa mig med råd om resor och boende?

A: Ja, du kan hitta mer information i vår rese- och boendeguide.

Q: Ni är baserade i Sverige, vilket språk hålls FX kursen på?

A: Ja! Vi är baserade i mitten av norra Sverige på vacker landsbygd! Våra kurser kan hållas på både svenska, finska och engelska.

Q: Kan jag ta med mig stenformen hem?

A: Ja, den är din att behålla. Din design, din form. Bra om du reser med bil, då är det inga problem. Om du inte reser med bil väger formen mycket och det finns en kostnad för att skicka formen till din plats. Vi kan ge dig en prisuppgift för frakt med DHL / SCHENKER av din form, men du betalar för frakten av formen.

Q: Ingår mat och boende i FX kursavgiften?

A: Vi erbjuder sovsalsboende när du deltar i våra klasser. Du måste ta med / göra din egen lunch. Vi kan skjutsa dig till närmaste butik / matställe. Det finns gott om kaffe och te som vi bjuder på.

Q: Är det möjligt att sätta upp en avbetalningsplan?

A: Ja, vi erbjuder möjligheten att sätta upp en avbetalningsplan där du kan betala kursavgiften i tre månatliga avbetalningar. Om du behöver en mer flexibel plan kan du kontakta oss för att diskutera detta.

Q: Varför finns det en insättningsavgift och varför är den inte återbetalningsbar?

A: Insättningsavgiften säkrar din plats på workshopen och är en del av den totala kursavgiften som ska betalas. Så det är en delbetalning i förväg, så att säga. Insättningar är icke återbetalningsbara på grund av materialkostnaderna i förberedelse för workshopen, men om du behöver avboka hjälper vi dig att boka in dig på en framtida workshop. Om vi behöver ställa in workshopen kommer full återbetalning att ges.

Q: Vad är er avbokningspolicy?

A: Se svaret ovan om insättningsavgiften som inte är återbetalningsbar. Resten av kursavgiften ska betalas en vecka innan starten av workshopen och senast på första dagen av kursen. När kursavgiften har betalats är den icke återbetalningsbar om du avbokar. Men vi är glada att boka in dig på en annan kursdatum, så att du inte förlorar dina pengar. Helsinglight FX Makeup Academy ansvarar inte för eventuella kostnader som uppkommer för deltagare som inte kan få en återbetalning av boende och resor. Våra lärare på Helsinglight FX Academy är alla yrkesverksamma och det kan hända att vi ibland behöver byta lärare på en workshop. Om en av våra lärare blir sjuk behöver vi också kalla in en annan lärare. Den nya läraren kommer alltid att vara på samma nivå som den ursprungliga och därför kan vi inte göra några återbetalningar baserat på denna ändring.

Q: Vilken utrustning behöver jag ta med till en FX kurs?

A: Alla material och verktyg som behövs under klassen för att skapa det specifika design som klassen är avsedd för ingår i kostnaden. Om du vill köpa FX-linser, rekvisita eller andra FX-material för den karaktär du har skapat kan du göra det. Vi säljer också material och verktyg om du vill köpa några att ta med hem.

Q: Är det möjligt att ta en privatlektion eller en specialanpassad workshop?

A: Ja, vi kan erbjuder privata lektioner och specialanpassade kurser men till en högre kostnad. Kontakta oss för mer information och priser.

Q: Kan jag registrera mig för flera kurser på en gång?

A: Ja, du kan registrera dig för flera kurser på en gång, men observera att depositionen är per kurs. Du kan också kontakta oss om du vill ha hjälp med att sätta upp en betalningsplan.