Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Elevrecensioner

Vad våra elever säger om våra kurser och Helsinglight FX Academy

 

 

Det var en fantastisk upplevelse att vara med i en masktillverkningsworkshop. Jag lärde mig så mycket och hade jättekul. Det var något helt nytt för mig och jag är så tacksam för möjligheten att testa det. Det var verkligen värt det! Jag gillade också att klassen var liten och mysig, man fick lära känna de andra deltagarna, hjälpa varandra, utbyta idéer och tips. Det kändes som en stor familj. Platsen på landsbygden var också perfekt för att få inspiration och lugn.

Thea Ahlborg
Knivsta, Sverige

 

 

Grym upplevelse och fantastiska lärare, Jag ser fram emot att resa från Irland snart igen!!!

Nick Walsh
County Wexford, IrlandMina muskler värker och mina fingrar brinner, men det är total lycka! Älskar varje sekund!

Kerstin Waagen
Rengsjö, Sverige

 

Jag hade det stora nöjet att kunna delta i en 10 dagars workshop i silikonmasktillverkning! Det var så skönt att komma bort till den vackra landsbygden och kunna fokusera helt på uppgiften. Lärarna var utmärkta och mina klasskamrater var fantastiska. Jag fick några mycket bra vänner och lärde mig så mycket! Vi fick också göra en fotografering med en professionell fotograf, där vi bar våra fantastiska skapelser. Det var episkt! Vissa människor har styvmödrar eller halvbröder, jag skaffade mig en Silikonfamilj.

Embla Björck
Jönköping, Sverige

 

Jag rekommenderar alla att prova detta! Massor av roliga och intressanta tekniker! Och fantastiska lärare!

Markus Lööf
Mellanfjärden, Sverige

 

En fantastisk workshop för att skapa silikonmasker!

Kent Klint Engman
Jättendal, Sverige

 

 

Super roligt! Rekommenderar alla att prova detta!

Andreas Sundin
Vasa, Finland 

 

En sjukt grym upplevelse och en sån jäkla cool affärside som verkligen behövs här ute i skogen.

Paulina Medepona
Hudiksvall, Sverige

 

En 10-dagars kurs för att skapa silikonmasker med mycket lärande och engagemang. Jag hade en fantastisk tid och rekommenderar definitivt det nästa kommande evenemanget! Vi fick föreläsningar om leror, gips, verktyg, torktider, kompatibilitet, försiktighetsåtgärder, silikoner, färgning och mycket mer! En förstklassig presentation som strukturerade och organiserade handledningarna för oss! Verktygen, materialen och prylarna var av högsta kvalitet och professionellt hanterade! Lärarna var generösa med sin kunskap och skapade en härlig atmosfär som verkligen fick oss att engagera oss i ämnet!

Björn Erich Bodin
Älgered, Sverige