Gå vidare till innehåll

Språk

Land

4-Day Illusion makeup workshop med Metamorphosia FX på Helsinglight FX

4-Day Illusion makeup workshop med Metamorphosia FX på Helsinglight FX

Vi är så glada över att superduktiga Metamorphosia FX kommer att göra oss sällskap på Helsinglight FX i sommar!! Under 4 intensiva, roliga och kreativa dagar, 27-30 juni kommer Metamorphosia FX att vara på Helsinglight FX Academy och lära ut konsten att Illusion makeup och ansiktsmålning! Missa inte den här möjligheten - boka din plats nu för en kreativ sommarsemester och spränga på Helsinglight FX, Sverige!

EARLY MONSTER DEAL!

Boka din plats senast 31 mars. Säkra din plats med en insättning och betala resten av saldot i juni!

När du bokar din plats får du en faktura med deposition som ska betalas inom 10 dagar. Resten av saldot betalas innan workshopen börjar!

Varje elev kommer att få sin egen Mehron Paradise Makeup Aqua Palette

4-DAGARS ANSIKTSMÅLNING WORKSHOP MED METAMORPHOPSIA FX

Anmäl dig till en exklusiv 4-dagars illusion makeup ansiktsmålning workshop med den fantastiska FX makeupartisten och NYX Face Award vinnaren Julia Wunderlich, mer känd som Metamorphosia FX. Lär dig konsten att skapa allt från läskiga ansikten till fantastiska och abstrakta illusionssminkning! Metamorphosia FX guidar dig genom stegen från konceptuell design till färdig ansiktsmålning. Nedan kort information om workshopen - kolla in mer information på workshopsidan

NÄR: 27e - 30e juni (Aaaaaawesome sommar i Sverige!! )

VAR: Helsinglight FX Academy, Vattlång 114, 82971 Ilsbo, Sweden

RESA: Om du reser från utlandet är det väldigt lätt att ta sig hit! Vi kan också hjälpa dig att planera din resa om du hittar ditt flyg till Stockholm. Kontakta oss bara så hjälper vi dig gärna leta efter bra tågbiljetter att boka etc. Här är 3 bra och enkla steg att följa:

  1. Flyg till Stockholm Arlanda Airport (enkel och snabb åtkomst från var som helst i Europa och om du bokar billiga flyg i god tid också!)
    Du kan också flyga till Skavsta flygplats och därifrån hoppa på flygbussen som tar dig till Stockholms centralstation och därifrån hoppa på ett tåg www.sj.se
  2. Boka tågbiljetter i förväg www.sj.se och hoppa på tåget från Stockholm Arlanda Airport eller Stockholms centralstation och åka direkt till Hudiksvall city (2,5 timmar)
  3. Anländer till Hudiksvall city så guidar vi dig vidare därifrån med lokalbuss eller hämtar dig på tågstationen om det inte finns några anslutande bussar (Vi finns 20 min från Hudiksvall)

LOGI: Inom 10 minuters räckhåll finns budgetboende tillgängligt i stugor eller i delat hus. Kontakta oss för mer information, vi hjälper dig med alternativen och vi hjälper dig att ta dig till och från verkstadsområdet! Om du vill bo på hotell kan vi också hjälpa dig med tips.

WORKSHOP LANGUAGE: Kursen hålls främst på engelska som huvudspråk, men vi kan även assistera på svenska, tyska och finska om någon behöver det:)

BOKA NU: Boka din plats nu! Missa inte denna möjlighet att lära dig denna kreativa konstform. Du kommer inte bara att lära dig att designa och applicera illusion makeup/ansiktsfärg på dig själv eller en partner, du kommer också att få se Metamorphosia FX skapa en komplett demo av illusion makeup på sig själv samt få möjlighet att ställa frågor till henne om hennes karriär som makeupartist.

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen