Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Beatrice Gomér, Tema: Ekorre, grupp 2

Creative Challenge - Slutresultat av Beatrice Gomér, Tema: Ekorre, grupp 2

Grupp 2 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapats. Temat för deras utmaning var att skapa en busig, listig liten ekorre i lera. En ekorre med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/tävlande i grupp 2 kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som går vidare och tävlar i finalen senare on.

Den busiga, listiga lilla ekorren "Tyko" av Beatrice Gomér

Tyko

Tyko, en avlägsen släkting till Ratatosk, hade alltid varit nyfiken och snäll... Men folk såg honom fortfarande som en busig karl. Han hade velat reta varje ekorre, vilket inte alla kunde tolerera. Speciellt när man försöker reta busens kung själv, Loke. Där ens de minsta spratt inte går ostraffat... Inte ens en woopie-kudde. Med en allt för kraftfull trollformel hade Tyko funnit sig bunden till samma väg som Ratatosk spårade. Upp och ner för det väldiga trädet Yggrdasil. Levererar budbärare mellan de olika världarna... Ändå fann Tyko sig fortfarande kunna njuta av sitt lilla straff. Med att retas, lura och busa någon ekorre han träffade. Inte för att skada, för att han fortfarande var snäll. Stolt var han, för vem skulle kunna säga... Att de har lyckats busa en buskung själva... Med bara en woopie-kudde?

- Beatrice Gomér

 

Det har varit en riktigt rolig process, ibland stressig men lärorik på samma gång. Jag har aldrig arbetat med den här typen av lera förut, men jag gillar verkligen strukturen och hur man måste arbeta med det här materialet. Jag är verkligen glad att jag fick vara med i den här utmaningen. Och nu skulle jag vilja skulptera mer i framtiden, för det är nästan som terapi... För mig i alla fall.

 

Beatrice Gomér
instagram: @tangledprops

May 18 2020 at 9:10am

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Hannes Rhodin, Tema: Ekorre, grupp 2
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresultat av Stephanie Madsen, Tema: ekorre, grupp 2

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen