Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Stephanie Madsen, Tema: ekorre, grupp 2

Creative Challenge - Slutresultat av Stephanie Madsen, Tema: ekorre, grupp 2

Grupp 2 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapats.Temat för deras utmaning var att skapa en busig, listig liten ekorre i lera. En ekorre med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/deltagare i grupp 2 kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare.

Den busiga, listiga lilla ekorren "Eksköld" av Stephanie Madsen

Återigen var detta ett mycket tufft beslut för Helsinglight-domarna. Vi var verkligen tvungna att gå igenom alla ekorrar och berättande om och om igen. Detta var en så svår uppgift - alla ekorrarna var fantastiska karaktärer som de 4 utmanarna skapade i den här gruppen (1 utmanare fick hoppa av tävlingen på grund av personliga skäl). Vi är så imponerade av allt ditt kreativa arbete! Så hög standard på allt ditt arbete!! Wow!😍

När vi slutligen fattade beslutet fann vår jury att Stephanie hade ägnat mycket uppmärksamhet åt detaljer och fångat en fantastisk rörelse i sin ekorre som var spännande och fick den att se väldigt verklig och sann mot hennes berättande. Hon hade också lagt stor vikt vid att skapa passande attribut för sin karaktär samt ett fantastiskt berättande inspirerat av historien om Ratatoskr för att beskriva hennes squrriel Eksköld. Med sin skulptur fångade hon den magiska känslan av en Helsinglight fantasy ekorre och hon skapade också en mycket vacker konstinstallation som inkorporerade bitar av naturen i sin slutliga presentation.

Grattis Stephanie, vi är spännande att se vad du kommer att skapa i finalen i Helsinglight Creative Challenge!

 

Allt som allt, Fantastisk idé - Awsome theme - Awsome material. Jag är väldigt tacksam för att du har tagit dig tid att skapa denna utmaning!

 

Eksköld

Ekorren Eksköld springer med budskap från toppen till botten av Livets träd, Yggdrasil. Han är mystisk, knepig och kanske till och med magisk? Han älskar att sprida rykten mellan gudar, människor och jättar*.

Vissa har hört historier som säger att Eksköld är halvguden Loke, i ett ekorrskinn. Andra tror att han är bror till halvjättarna Hate, Skoll och Månegarm.
Just nu springer Eksköld från ett annat av sina offer, vilken* nyckel han har stulit. Vad är nyckeln till – du kanske undrar?

Det är nyckeln till själva kreativiteten, och gjort av sönerna till Ivaldi, Eitri och Brokkr. Eksköld har varit avundsjuk på dem ända sedan de skapade armringen Draupnir, galten Gullinbursti och hammaren Mjölnir för gudarna. Eksköld vill styra vem som har kreativiteten att skapa!(I all evighet).

För det första har fienderna till gamla "örnen" och "ormen" gemensamt, hat och ett mycket bra minne. Så en morgon väckte Ratatosks skrik alla levande varelser ... och några döda på Yggdrasil världsträdet. Detta var morgonen när Ratatosks dagar som en fnissande muntlig budbärare tog slut och hans dagar som ett skribilerande pergament, en levande runsten, en löpare och hoppare av blodiga budskap inristade över hela hans smidiga kropp började.


- Stephanie Madsen

Stephanie Madsen
instagram: @fenris_creations

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Beatrice Gomér, Tema: Ekorre, grupp 2
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresultat av Katarina Petersson, Tema: Ekorre, grupp 2

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen