Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Kristin Danielsson, Tema: Goblin

Creative Challenge - Slutresultat av Kristin Danielsson, Tema: Goblin

Grupp 1 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att presentera deras slutliga foton av den skapade karaktären. Temat för deras utmaning var att skapa en lömsk liten goblin i lera. En goblin med magiska förmågor som lever i de djupa, mörka skogarna i Helsinglight. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/deltagare i grupp 1, kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som kommer att avancera och tävla i finalen senare.

Volmar - Den lömska skogsgoblinen av Kristin Danielsson

Volmar

Volmar, en skogsgoblin, är en mycket lömsk och kreativ goblin som inte gillar att vara runt sin egen art. Vad han däremot gillar är att vara runt människor, men inte på ett snällt sätt. Han älskar att lura dem, mycket. Han är mycket tålmodig och kan smyga runt en människa i dagar utan att de märker det. När rätt tillfälle kommer, stjäl han något värdefullt från dem och ersätter det med en skulptur gjord av mossa som han skapar under smygandet. Han väntar sedan vanligtvis på en reaktion så att han antingen kan skratta och springa iväg eller byta tillbaka det riktiga föremålet mot pengar.

Skogsgobling har magiska förmågor och det är något han använder för sina stölduppdrag. Mossa skulpturen som han ersätter det värdefulla föremålet med, förkläder han med magi för att få den att se ut som det stulna föremålet. Människan kommer bara märka detta när den magiska föremålet vidrörs och förvandlas tillbaka till moss skulpturen.

Vissa kallar honom en kreativ krypare, men det han är mest känd för är Mossknittraren.
- Kristin Danielsson

Det var en utmaning som jag verkligen njöt av och inspirerades av. Jag tyckte om att vi fick en tema med en liten inspirerande sak som hjälpte kreativiteten att tändas direkt. Det är specifikt men ändå mycket fritt. Och den roligaste delen är att se att varje skulptur från varje utmanare är annorlunda. Vilket får en ännu mer inspirerad.

Kristin Danielsson
Prop maker and decorative painter
Instagram: @Dani.paintprop
www.danipaintprop.com

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresult av Mats Pettersson, tema: Goblin
Nästa artikel Hyr Helsinglight vackra konstgalleri

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen