Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Martin Lindberg, Tema: Goblin

Creative Challenge - Slutresultat av Martin Lindberg, Tema: Goblin

Grupp 1 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapades.Temat för deras utmaning var att skapa en busig liten troll i lera. En troll med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/deltagare i grupp 1 kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare.

The Forest Goblin av Martin Lindberg

Duluk the Devourer – The Forest Goblin

Det här är Duluk the Devourer. Duluk är en troll som bor i den djupa mörka skogen i House of Helsinglight. Flera människor har försvunnit obemärkt genom åren och ben från offren har hittats i dessa skogar. Myten säger att Duluk använder offrens skallar för att samla deras själar och skapa svart magi. Det har berättats att trollet dröjer sig kvar mellan ljusen och skuggorna och smyger sig på dig när du minst anar det.

- Martin Lindberg

Det här var en fantastiskt rolig utmaning som jag skulle vilja se hända mer i framtiden. En utmaning som ger precis rätt mängd direktiv och får din fantasi och kreativitet att flöda.
Jag har inte gjort så mycket med lerskulpturer tidigare, men jag känner mig ändå nöjd med slutresultatet. Jag har lärt mig mycket om hur leran fungerar och olika knep under dessa få dagar. Denna utmaning har definitivt skapat en ny hobby för mig, vilket jag är väldigt tacksam för!

Martin Lindberg
Rekvisitamakare
instagram: @martinl940

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Linn-Marie Edlund, Tema: Goblin
Nästa artikel Creative Challenge -Slutresultat av Dania Berggren, Tema: Goblin

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen