Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge -Slutresultat av Dania Berggren, Tema: Goblin

Creative Challenge -Slutresultat av Dania Berggren, Tema: Goblin

Grupp 1 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapades. Temat för deras utmaning var att skapa en busig liten troll i lera. En troll med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/deltagare i grupp 1 kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare.

Smurbnogs ‘Smurre’ Smopl – Skogstrollen av Dania Berggren

Smurbnogs ‘Smurre’ Smopl – Skogstrollen

Han bor i en liten mysig grotta under en stor gran, någonstans i skogarna nära House of Helsinglight.

Smurbnogs gillar att besöka människobyn på natten för att orsaka bus. Han stjäl skruvar, spikar, bits och bobs och en och annan strumpa (gå Smurbnogs, få dem att gunga sina strumpor!). Han kan stänga av din torktumlare mitt i cykeln, flytta dina nycklar eller koppla ur telefonen från laddaren. Ibland hoppar han upp på fönsterbrädan för att dra naglarna på glaset för att göra irriterande ljud.

Men hans absoluta favoritsysselsättning i människobyn är att håna katterna.
Hans föredragna magi är ljusets skola. Han har bemästrat konsten att skapa och ta bort ljus, förändra det för att göra illusioner och böja det för att göra saker osynliga. Han använder det mest för att bli osynlig eller för att projicera filmer för en hemmabio med sina vänner. (Det är olagliga Smurbnogs).

Det är nästan omöjligt att hitta honom eller hans hem från synen, men man kan höra honom när han går i skogen då han ofta nynnar, visslar eller babblar för sig själv.
Han är lite av en snackare, och som skogstroll kan han förstås prata med djuren. Han kommer särskilt bra överens med korvidfåglarna. Något om ett gemensamt intresse för bus och glänsande saker... Han är också lite av en skatt-... Samlare.

Smurbnogs uppskattar konst och skönhet och är en väldigt kreativ själ. Han gör sina egna kläder och smycken och tycker om att brodera. Han är fantastisk, och han vet det. Om du någonsin hittar onaturliga mönster av stenar i skogen, är det förmodligen Smurbnogs som gör stenkonst. Om han var stor nog att bära med sig en kamera, skulle han helt och hållet vara en fotograf.

Smurbnogs älskar jordgubbar, och om han hittar din jordgubbslapp kommer han att prova varje jordgubb tills han hittar den bästa att ta med hem. Han gör en elak jordgubbssylt! Om du utelämnar några fruktskivor till honom kan han hoppa över att orsaka problem hos dig. #StrawberriesForSmurbnogs

- Dania Berggren

Kul idé, bra utförande! Du får ett paket, ett lösenord och ett datum att se fram emot, sedan avslöjas temat och det är dags att skulptera! Samtidigt börjar du följa de andra utmanarna för att se deras framsteg och dela tips och tricks med varandra. Du kan till och med umgås i en röstchatt med dem medan du skulpterar! Förutom ett trevligt tidsfördriv och ett bra tillfälle att arbeta med dina skulpterande färdigheter, är det också ett fantastiskt tillfälle att beundra, inspireras av och lära av de andra utmanarnas skulpteringsstilar! Utmaningen i sig är riktigt rolig, men det bästa är att gemenskapen växer ur den.

Dania Berggren
Rekvisitatillverkare
Instagram: @dania.berggren
Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Martin Lindberg, Tema: Goblin
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresult av Mats Pettersson, tema: Goblin

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen