Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Katarina Petersson, Tema: Ekorre, grupp 2

Creative Challenge - Slutresultat av Katarina Petersson, Tema: Ekorre, grupp 2

Grupp 2 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapats.Temat för deras utmaning var att skapa en busig, listig liten ekorre i lera. En ekorre med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/deltagare i grupp 2 kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare.

Den busiga, listiga lilla ekorren "Hielm" av Katarina Petersson

Hielm

Hielm, skogens vårdare och granarnas beskyddare. Han skapades av Lilith för att vara hennes högra hand och hjälpa henne att skapa ordning i naturen.

Hans kropp är stark och du känner igen honom på hans långa spetsiga öron och en stor grankotte som svans. En av hans största krafter är sång och hans magiska röst och exakta tonhöjd kommer att ta över ditt sinne och lämna dig i ett tillstånd av fullständig frid och tillfredsställelse. Han har också makten att göra dig till en del av naturen genom att förvandla dig till en grankotte, som med tiden kommer att växa till ett träd och bli ett med naturen.

Denna lilla beskyddare är väldigt snabb och ganska diskret. Han kan dyka upp från ingenstans och även försvinna på ett ögonblick genom att gömma sig i marken. Så om du ser en grankotte lägga sig på ett udda ställe är det troligtvis Hielm som bara gömmer sig.

Hielm strövar på stigarna i skogarna och bergen. Om du har tur kan du se honom kasta sig ut i vildmarken när han leker med andra vilda djur och varelser i naturen. Den här lilla rackaren är inte rädd för att vara sig själv och låta sin fåniga sida visa sig, men den lilla varelsen är ganska het i huvudet och hanterar ibland problem genom att skapa några bus. Har du någonsin vandrat i skogen och fått en grankotte tappad på huvudet, snubblat på något som inte finns där eller bara fått en känsla av att bli observerad? Det är förmodligen Hielm som tittar på dina steg.

‘Hielms hymn’
På stigarna i skogar och berg så höga, en varelse du hittar där grankottarna ligger.

Hielm kommer att dyka upp för dem som vet,
och naturen och djurlivet tar alltid hand om.

Det spelar ingen roll om du är bonde eller kung,
han lämnar dig i vördnad för godhet när han börjar sjunga.

Men om du inte respekterar naturen mitt barn, kommer han att göra dig till en del av naturen.

Att få vara med i den här tävlingen var otroligt spännande och det fick mig att få ut min kreativitet till fullo.
Det är en riktigt rolig utmaning hela vägen. Från det att paketet kom, dagen då vi fick reda på vår uppgift att skulptera den avslutande delen.
Det sätter verkligen igång din fantasi och kreativitet. Att på 10 dagar lära sig ett nytt uttryckssätt, att förstå lerans kapacitet och att uppnå ett slutresultat. Det är en kreativ resa till fullo, och jag älskar det!"

Katarina Petersson
instagram: @katarinapetersson18

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Stephanie Madsen, Tema: ekorre, grupp 2
Nästa artikel Vinnaren i grupp 1: Linn-Marie Edlund och hennes goblin Snurg

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen