Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Ge bort FX-Makeup, presentkort eller kurs i silikonmasker: Tips till alla hjärtans dag!

Ge bort FX-Makeup, presentkort eller kurs i silikonmasker: Tips till alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag närmar sig och många söker efter den perfekta gåvan. Varför inte ge bort något som kombinerar kärlek med konstnärligt skapande? Här är våra tips på unika och kreativa gåvor, allt från skulptering med lera, FX-Makeup, verktyg, böcker, effektlinser eller presentkort till vår e-handel där mottagaren själv kan välja bland vårt stora utbud av produkter. Du kanske vill slå på stora trumman och ge bort en unik utbildning i skapande av silikonmasker till dig själv eller någon du tycker om?

Missa inte vårt Happy Valentine Erbjudande nedan till vår populära kurs i skapande av silikonmasker!

Vad du än väljer, låt din kärlek visa sig på ett nytt och inspirerande sätt med en av dessa kreativa och skapande gåvor!

Happy Valentines Erbjudande: 3450 kr rabatt på vår 10 dagars kurs i skapande av silikonmasker 4-14 Maj 2023!

När det gäller att ge bort gåvor till någon du älskar, särskilt på alla hjärtans dag, vill vi alla ge något unikt och speciellt. Varför inte kombinera kärleken med konsten och ge en present som förmedlar dina känslor på ett kreativt och oväntat sätt? Om du vill ge bort en väldigt unik upplevelse, kan du ge bort en kurs i specialeffekter hos oss. Detta ger mottagaren möjlighet att lära sig nya tekniker och utforska sin kreativa sida på ett nytt sätt. Kanske unnar du dig själv denna gåva och möjlighet att vidareutveckla din kunskap inom FX-Makeup!

Happy Valentine Erbjudande:

Om du bokar plats på vår 10-dagars kurs i skapande av silikonmasker och bokningen kommer oss tillhanda före 15 februari 2023 så får du 3450 kr i rabatt på kurspriset!

Totalpris för kursen blir alltså 21 500 kr istället för ordinariepris som är 24 950 kr! Vi har endast 4 Happy Valentines platser tillgängliga!

Boka din plats genom att maila hello@helsinglight.com och ange koden "HAPPY VALENTINE" i mailet när du bokar plats till kursen. Eller så kan du läsa mer här om kursen och boka din plats genom Eventbrite:

Här hittar du mer information gällande vår populära 10-dagars kurs i skapande av silikonmasker. Endast några platser kvar!

Ge bort kreativa FX-produkter eller presentkort!

Sclera Linser Helsinglight webbshop

En uppskattad gåva är även att köpa kreativa produkter i vår webbshop och så skriver du ett meddelande till oss när du checkar ut att du önskar ge bort dessa som en gåva så kan vi även slå in produkterna till dig före vi postar iväg dom.

Du kan även köpa och ge bort ett presentkort till vår webbshop, som erbjuder ett brett sortiment av FX Makeupprodukter, böcker, verktyg och effektlinser. Presentkortet mailas till dig eller mottagaren direkt. Presentkortet är giltigt i 2 år och gäller även vid köp av kursplatser.

Oavsett vad du väljer, så är det tanke och omtanke som räknas när det gäller att ge bort en gåva, särskilt på alla hjärtans dag. Så ta chansen att överraska den du älskar med en magisk och konstnärlig gåva idag från oss och visa din kärlek på ett unikt och överraskande sätt!

Föregående artikel Unik och kreativ teambuilding för både företag och vänner - upptäck Helsinglight!
Nästa artikel Lär dig skapa fantasifulla silikonmasker: Boka din plats nu för kursen 4-14 maj 2023!

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen