Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Unik och kreativ teambuilding för både företag och vänner - upptäck Helsinglight!

Unik och kreativ teambuilding för både företag och vänner - upptäck Helsinglight!

Team building är en viktig del av att skapa en stark och sammanhållen arbetsplats. Men det är inte bara teambuilding för företag som är viktig - kompisgäng, möhippor, svensexor och andra grupper kan även dra nytta av en kreativ och rolig upplevelse tillsammans. Vi på Helsinglight erbjuder nu detta som en nyhet hos oss - en kreativ eftermiddag eller kväll som kan anpassas efter era behov och önskemål.

Team building på Helsinglight - en unik upplevelse som binder samman både företag och privata grupper

Att ha ett sammanhållet och starkt team är en viktig del av en framgångsrik arbetsplats. Att ha en gemensam erfarenhet och ett starkt band mellan arbetskamrater kan i sin tur skapa en bättre arbetsmiljö, ökad produktivitet och en allmän känsla av tillhörighet. Men det är inte bara företag som kan dra nytta av detta - vilken grupp som helst kan ha glädje av en gemensam upplevelse.

Hos House of Helsinglight erbjuder vi just detta - en kreativ eftermiddag eller kväll som kan anpassas efter era behov och önskemål. Vi har lanserat kreativa teambuilding-kvällar för företag och nu utökat vårt koncept till att även passa alla typer av grupper såsom kompisgäng, möhippor, svensexor och andra grupper som kan ha glädje av en kreativ eftermiddag eller kväll tillsammans hos oss. Ingen erfarenhet inom vare sig skulptering, zombiemakeup, eller inom andra konstnärliga områden mm behövs. Både nybörjare som mer erfarna är välkomna! 

Tre stycken blodiga Zombie-tjejer i skogen bakom ett staket med skelett.

Vi erbjuder för tillfället följande två roliga och inspirerande teman att välja bland. För dem som gillar att skapa med sina händer kan man boka en kväll med tema skulptering i lera. Deltagarna lär sig att skulptera och forma lera, och får sedan med sig både verktyg och lera hem för att fortsätta skapa på egen hand. För de som gillar en mer skrämmande upplevelse kan man välja en kväll med zombietema. Deltagarna lär sig att sminka sig till läskiga zombier och vi avslutar kvällen med en enklare fotografering av alla enskilt och hela gänget tillsammans!

Svamp i lera placerad i skogen. Framför ligger Chavant NSP Clay

 

Våra kvällar kan bli skräddarsydda efter era behov och önskemål. Vi kan anpassa aktiviteterna och temat för att passa olika åldrar och erfarenhetsnivåer, och kan även ordna enklare förtäring om så önskas. Vid behov av övernattning så kan vi hjälpa till med tips på olika boenden i vår närhet som passar just ert gäng. Kreativ teambuilding på Helsinglight är en perfekt aktivitet för en grupp som vill ha kul tillsammans och lära känna varandra på ett annorlunda sätt.

Hör av dig för att boka in en kreativ upplevelse hos oss

Så om du planerar en teambuilding eller kickoff på företaget, eller en möhippa, svensexa, eller bara en rolig kväll med dina vänner, så varför inte höra av dig till oss för att boka in en kreativ kväll på Helsinglight. Vi lovar dig en kväll fylld med kreativitet, skratt och minnen som kommer att vara ovärderliga. För mer information eller för att få en offert, skräddarsy något efter era önskemål mm  maila hello@helsinglight.com

Hoppas vi ses på Helsinglight i vår! 

Föregående artikel Ansiktsmålning för barn: Tips och tricks för en rolig stund med familjen
Nästa artikel Ge bort FX-Makeup, presentkort eller kurs i silikonmasker: Tips till alla hjärtans dag!

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen