Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Helsinglight Art Gallery - Invigningskväll 29 juni 2018

Helsinglight Art Gallery - Invigningskväll 29 juni 2018

Det har hänt så mycket på Helsinglight den senaste tiden. Vi har varit så upptagna med att renovera vår vackra gamla skola för att öppna upp det första rummet i byggnaden för allmänheten. De senaste månaderna har vi arbetat mot målet att lansera vårt helt nya Helsinglight Art Gallery öppet och vi hade en lyckad invigningskväll i fredags den 29 juni!

Den stora invigningskvällen var en stor succé. Många kom för att dela denna kväll och speciella tillfälle med oss och visade sådan uppskattning av vårt vackra gallerirum samt stort intresse och uppskattning för konsten som ställs ut av konstnären och delägaren i Helsinglight Petra Shara Stoor. Vi slog upp dörrarna till vårt galleri kl. 18.00 och vi firade invigningen fram till midnatt.

Vi tog även med besökarna på guidade turer runt Helsinglight för att dela vår vision och framtida mål med dem och visa dem hela byggnaden. Vårt konstgalleri var också öppet under lördagen och söndagen och vi träffade så härliga människor under dessa dagar. Tack alla som besökte Helsinglight konsthall och firade detta speciella tillfälle med oss.

Helsinglights Konsthall Öppettider

Vi har inte bestämt ordinarie öppettider för vår Konsthall än men den kommer att vara öppen för besökare i sommar vid flera tillfällen. Det kommer främst att vara öppet när vi är i byggnaden och arbetar, renoverar eller har workshops i SFX Makeup & Mask making.

Bästa sättet att veta när vi har öppet är att kolla in vår Facebooksidaoch följ oss där. Vi laddar upp öppettider där allt eftersom. Nästa gång vår konsthall håller öppet är under perioden 5-15 juli då vi har vår 10-dagars Workshop för tillverkning av silikonmaskerpå Helsinglight. Öppettiderna kommer att variera, men vi har öppet från ca 21.00-17.00 under denna tid.

Boka tid för att besöka oss

Om du reser långt eller är en stor grupp människor rekommenderar vi att du bokar en tid för ett besök på Helsinglight Art Gallery genom att skicka ett mail tillpetra@helsinglight.com eller genom att skicka ett privat meddelande till oss på vår Facebook-sida. Om du är intresserad av att köpa konstverk av Petra Shara Stoor kan du också kontakta oss via e-post eller Facebook-meddelande.

Ställ ut dina konstverk eller hyr vår galleriplats för ett speciellt tillfälle

Om du är intresserad av att ställa ut dina konstverk i vårt konstgalleri skicka oss och maila med länkar till din webbplats eller sociala medieplattformar eller bilder på ditt konstverk och även en beskrivning av dig själv och dig som konstnär.

I framtiden kommer vi även att hyra ut vår lokal för olika andra ändamål, t ex bröllop, konferenser, teambuilding, bröllop mm. Kontakta ossför mer information.


Helsinglight Art Gallery
Vattlång 114, 829 91 Ilsbo, Sweden

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen