Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Helsinglight kommer att ställa ut på Nordsken Gaming and Culture festival - 30 maj - 1 juni

Helsinglight kommer att ställa ut på Nordsken Gaming and Culture festival - 30 maj - 1 juni

Vi är så exalterade! House of Helsinglight ställer ut på NORDSKEN - Den största spel- och kulturfestivalen i norra Skandinavien, hålls på Skellefteå Kraft Arena 30e maj - 1a juni!

Nordsken är en hyllning till människors fantasi och uppfinningsrikedom med fokus på spel, kultur och kreativitet. Det är en inkluderande fest där de uppmuntrar individers vilda fantasier. Nordskens mix av innehåll är unik i Norden och det är den enda större mötesplatsen för den här typen av kultur i norra Sverige.

Nordsken är en mötesplats för alla som gillar spel, kultur och kreativitet. En festival med kreativitet i centrum där deltagarna inspireras, motiveras och aktiveras. Hos Nordsken kommer du alltid att känna dig som hemma, oavsett om du arbetar i branschen eller om du är spelproffs, entusiastisk nörd, erfaren, nybörjare eller bara nyfiken.

Kolla in Nordsken Gaming and Culture Festival och följ dem:

Website: nordsken.se
Facebook: facebook.com/nordsken
Instagram: @nordsken

House of Helsinglight ställer ut i EXPO-hallen på Nordsken Gaming and Culture Festival

Du hittar House of Helsinglight som ställer ut i EXPO-hallen på Nordsken Gaming and Culture Festival i Skellefteå, norra Sverige. Missa inte chansen att vara en del av detta fantastiska event! Följ med oss för en kreativ sprängning! Kom och säg hej till oss så berättar vi mer om våra äventyr, hur du kan vara en del av Helsinglight-gemenskapen och gå med i vår kreativa häftighet.


Vill du gå med i en FX-workshop och lära dig konsten att tillverka silikonmasker eller illusionsfärgning?

Helsinglight FX Academy erbjuder exklusiva FX-workshops inom silikonmasktillverkning, protetik, FX illusionsansiktsmålning etc. I vår monter på Nordsken kan du få massor av information om hur du går med i våra workshops inom SFX/FX makeup, FX Prosthetic & Monster Mask Making etc. I framtiden kommer vi också att lägga till kostymtillverkning, rekvisitatillverkning etc till vår FX Workshop-meny.

Vi har verkligen några coola workshops redan planerade för denna sommar! Om du vill delta i en FX-workshop innan Nordsken ska du gå med i vår 10-dagars Workshop för tillverkning av silikonmasker 2-12 maj! .Vi kommer också att ta med oss lite FX-sminksaker till försäljning med oss i montern. Om du är artist kan du också lära dig mer om Helsinglight Alternative Artist in Residence-programmet (AAiR) och hur du ansöker om att få vara med.

Möt några av Helsinglights magiska varelser på Nordsken + prova på att skulptera monster

När du besöker vår mässmonter under Nordsken får du en glimt av vårt magiska Helsinglight - en kreativ semesterort baserad på Hälsinglands vackra landsbygd. Vi finns mitt emellan städerna Hudiksvall och Sundsvall. På Nordsken möter du några av våra magiska fantasivarelser vi tar med oss från de hälsingska skogarna.

I vår monter kommer du även att kunna se Kent Klint Engman skulptera monster i lera! Kent är medlem i vårt team, en av våra "Helsinglighters" och när han arbetar med att skulptera sin monstervarelse under evenemanget kan du sätta dig ner i en skulptörsstol bredvid honom och prova på att skulptera dig själv!

Faktum är att vi bjuder in Nordsken-besökare som besöker vår monter att gå samman och skulptera en "Nordsken Creature" tillsammans under dessa dagar!


Vi kan inte vänta med att få vara en del av detta evenemang och att träffa alla som deltar i detta kulturevenemang! Vi är säkra på att vi kommer att ha det kul tillsammans med er alla, etablera nya samarbeten och vänskaper.

Kolla in Helsinglights kanaler också och följ oss:

Facebook: facebook.com/helsinglight
Instagram: instagram.com/helsinglight
Twitter: twitter.com/helsinglight

Syns på Nordsken!

Kreativa hälsningar,
Team Helsinglight

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen