Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Iwata Airbrushes till FX Makeup

Iwata Airbrushes till FX Makeup

Vi fyller på vårt sortiment med nya produkter och ökar utbudet i webbshoppen. Vi väljer ut våra favoriter bland material och verktyg som vi själva älskar att jobba med i vår FX-verksamhet och konstnärliga arbete. Produkter  som vi rekommenderar åt andra. Anest IWATA är ett av de världsledande företagen när det gäller airbrushpistoler, kompressorer och övriga tillbehör. IWATAs produkter är kända för sin höga kvalité, precision, smidighet och de används av airbrushkonstnärer, FX-artister, makeup artister och övriga konstnärer över hela världen. Vi är otroligt glada över att vi nu även är återförsäljare av Iwata Airbrushes, kompressorer och tillbehör! Vi har valt ut våra personliga favoriter och ni hittar utbudet av de Iwata airbrushes och utrustning som vi säljer i vår webbshop här.

När vi skapar FX-makeup, masker, lösa delar, attribut, rekvisita mm, då kombinerar vi handmålning med airbrushes. När jag håller utbildningar i exempelvis skapande av silikonmasker, så får alltid eleverna prova på både att arbeta och måla sina masker med airbrush, samtidigt som de även lär sig tekniken att handmålade sina masker. Jag gillar verkligen Iwata Neo-serien, den är min personliga favorit. De kvalitativa och suveräna airbrushpistolerna och den superlätta och smidiga Neo-kompressorn gör arbetet så himla roligt och lätt. 

Vi har även valt ut en av våra favorit FX-makeupmallar som vi älskar att använda oss av när vi vill skapa riktigt häftiga looks med mönster när du gör bodymakeups eller vill tillföra en häftig effekt på exempelvis en silikonmask. Så enkelt och smidigt att skapa coola effekter med dessa mallar som är återanvändningsbara och lätta att rengöra och hålla efter.

Vill du veta mer, eller ha råd kring vilken airbrush som skulle kunna passa dig? Hör av dig till oss med dina funderingar eller kika in i vår shop och läs mer om de olika produkterna vi har.

Vi fyller på vårt lager med nyheter kontinuerligt och vi har massa spännande saker och samarbeten på gång. Håll utkik och hör av er om ni har några önskemål kring produkter ni skulle vilja se i vår webbshop.

Önskar er en fin och kreativ dag! 

// Petra Shara Stoor 

FX Artist & Creative Director
House of Helsinglight 

Föregående artikel Nu är vi på gång igen! Siktet på ett kreativt och nyskapande 2023!
Nästa artikel Nu har vi lanserat vår webbshop med FX-makeup!

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen