Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Helsinglight silicone mask making class Fx Makeup kurs

Nu är vi på gång igen! Siktet på ett kreativt och nyskapande 2023!

Nu är vi på G igen här på House of Helsinglight! Whoop whoop! Efter pandemin så gick vi in i föräldrabubblan där vi välkomnade vår son Vidar till världen i januari 2022. Mycket har hänt sen dess och under de senaste åren. Vi har inte bara hunnit bli tvåbarnsföräldar till världens goaste Liv (4 år) och Vidar (10 mån). Våren 2021 flyttade vi även permanent till Vattlång och nu både bor och verkar vi här i vårt magiska kråkslott och tillika gamla skola i Vattlång, där vår verksamhet har sin kärna. Det känns alldeles fantastisk! Vår kreativa oas som vi älskar att dela med er; Helsinglight - en "Creative Escape" i hjärtat av norra Hälsingland! 

Vi har inte bara varit inne i föräldrabubblan de senate året vi har även jobbat på en hel del bakom kulisserna där det nu bubblar för fullt i våra kreativa grytor. Nu gläntar vi på locket och börjar med att servera förrätten så här alldeles i slutet av år 2022! Vi lanserar nämligen nu vår nya plattform för vår webbshop! Hurra! I webbshoppen hittar ni ett härligt utbud av våra favoritprodukter inom FX Makeup och specialeffekter som vi tycker om att jobba med när vi skapar FX Makeup och konstnärliga verk.

FX Makeup silicone mask making class Helsinglight

Vi smygstartar med att öppna vår nya webbshop nu och utbudet och vårt lager växer konstant - så håll utkik efter produktnyheter som lanseras kontinuerligt och om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du 15% rabatt på din första order i shoppen! Vårt mål är att bli din "Go-To" vad det gäller kreativt skapande och FX produkter. Vi vill hjälpa dig med tips, trix, produktinformation, inspiration och dela med oss av work in progress, produktrekommendationer och reviews, kursinfo! allt! Missa inget - signa upp nu så du får vårt nyhetsbrev och häng med på resan! 

År 2023 är vi även tillbaka med vår kurs-och utbildningsverksamhet inom SFX Makeup! Vi kommer att lansera datum och priser för våra utbildningar i början av 2023 och målet är att köra igång första tillfället våren/sommaren 2023! Mer info kommer! 

FX Makeup silicone mask making class Helsinglight

Vi lyfter som sagt lite på locket nu tilll allt som är på gång här på House of Helsinglight! När vi kör igång "på riktigt" med varmrätten och efterrätten så kommer det en dag att  vara ett dignande bord vi bjuder in er till som är fyllt av ett utbud med spännande FX-utbildningar och kurser, ett brett och kvalitativt utbud av produkter inom SFX Makeup och specialeffekter i webbshoppen och på plats i vår butik. Vi kommer att anordna kreativa konferenser och magiska event, samt så kan man även hyra våra fantasifulla väsen till företagsfesten, eventet, festen mm.

FX Makeup silicone mask making class Helsinglight

Vi hoppas att ni alla har haft ett fint 2022 och att ni välkomnar det kreativa 2023 tillsammans med oss! Har du frågor kring några produkter, kurser eller annat? Tveka inte att ta kontakt med oss! 

Petra Shara Stoor Fx Artist House of Helsinglight

Kreativa Hälsningar

Petra & Fredrik
House of Helsinglight

Föregående artikel Helsinglights kreativa julklappstips!
Nästa artikel Iwata Airbrushes till FX Makeup

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen