Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Magi, monster och makeup: Förbered dig för Halloween – Handla i vår shop nu!

Magi, monster och makeup: Förbered dig för Halloween – Handla i vår shop nu!

Halloween är en tid för mystik, skräck och förvandling. När höstens krispiga vindar blåser in och skuggorna blir längre, vet vi alla att tiden är inne för att släppa lös vår inre kreativitet. Och vad kan vara bättre än att kombinera magi, monster och makeup för att skapa den perfekta Halloween-looken?

Vår online-shop har allt du behöver för att förvandla dig från vardaglig till väsen. Vill du vara en bedårande häxa, ett skräckinjagande monster eller kanske en sagofigur direkt ur dina vildaste drömmar? 

För de som vill skapa realistiska sår, skador eller bara addera en extra touch av skräck till sin outfit, har vi ett brett sortiment av filmblod, vax, latex och 3D-gel. Låt kreativiteten flöda och skräm slag på dina vänner med realistiska sår och skador! För de som drömmer om att förvandla sig till ett mytologiskt väsen, har vi lösdelar i latex och hudlim, vattenbaserad makeup eller krämig fetsmink för att sminka din look! Komplettera med lite tandlack i svart eller brunt så är looken fixad! 

Våra kontaktlinser (1-årslinser) är en annan storfavorit. Från råhäftiga, heltäckande sclera linser till mini sclera, har vi linserna du vill ha till halloween. Vill du förvandla dina ögon till något helt annorlunda? Kolla in våra unika linser för att ändra ögonfärg, passar perfekt till många cosplays eller fantasylooks med makeup, eller kanske våra UV linser som lyser i mörkret är något för dig denna halloween! Vi har laddat upp vårt lager med storfavoriterna samt även massor med nya effektlinser! 

Vi har massor med nyheter i shoppen!

 Men det är inte bara produkterna som gör skillnaden. Det är hur du använder dem, och vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren makeup-artist, har vi tips, tricks och verktyg för att ta din Halloween-look till nästa nivå.

Så när du förbereder dig för årets mest spännande fest, kom ihåg att med lite hjälp från oss kan du skapa en oförglömlig upplevelse. Så - Är du redo att bli årets mest imponerande skräckvision? Med magi, monster och makeup i vår shop, kommer du definitivt att bli det. Handla nu och låt förvandlingen börja!

Nästa artikel Sculpta Sweden 24-29 juli på House of Helsinglight: En konstfestival utöver det vanliga

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen