Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Martin Nilsson - Går med i teamet Helsinglight som projektledare

Martin Nilsson - Går med i teamet Helsinglight som projektledare

Denna vecka ska vi presentera ännu en ny medarbetare på Helsinglight, nämligen Martin Nilsson! Många av våra svenska läsare känner säkert igen Spökpodden. Det är nämligen en av Sveriges största poddar inom det övernaturliga och ockulta som dessutom blev utsedd till en av årets bästa nya poddar 2019. Det är Martin tillsammans med sin kollega Oscar Panizza som driver den.

Martin är uppvuxen i Örnsköldsvik och lärde där känna Fredrik Fernlund under gymnasiet. Trots att Martin har flyttat runt mycket i Sverige efter gymnasiet så har de hållit kontakten till och från. I somras blev dock kontakten mer intensiv då de ville göra någonting tillsammans. Resultatet blev fem avsnitt av Spökpodden - Helsinglight!

Trots att det blev fem väldigt bra avsnitt av Spökpodden - Helsinglight så är det inte därför han nu är hos oss. Med fem års bakgrund inom e-handel och inköp av manligt mode på Stayhard började han i höstas studera affärsutveckling. Nu ansluter sig Martin till team Helsinglight som projektledare. En av anledningarna till att han har valt att arbeta på just Helsinglight är för att han ser stor potential i det arbete som pågår med att utveckla destination Helsinglight, samt att han alltid har haft intresse för det ockulta och alternativa, ett intelligent uttryck som ifrågasätter normer och samhället.

Jag gillar teknikutveckling som sker, men är också fullt medveten om att om vi ska orka leva med tekniken som finns och kommer i framtiden så behöver vi bli ännu bättre på att gå tillbaka till basics under vissa timmar. Totalt stänga bort teknik och läsa en bok är bland det bästa som finns.

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Olga Maksimenko, Tema: Hare, grupp 3
Nästa artikel FX Artist Calum MacDonald - Nästa på Helsinglight AAiR

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen