Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Hyr Helsinglight vackra konstgalleri

Hyr Helsinglight vackra konstgalleri

Vi är oerhört glada över att presentera nyheten att det nu finns möjlighet för andra konstnärer att boka in sig och ställa ut sin konst på Helsinglight Art Gallery. Hyr hela galleriet själv eller dela ytan med en annan konstnär. Det finns även möjlighet att endast hyra enstaka väggar. Ställ ut din konst i vårt vackra galleri och skapa en magisk konstnärlig upplevelse tillsammans med oss på House of Helsinglight.

Helsinglight Art Gallery är ett nyrenoverat konstgalleri på 60 m2 och takhöjd på 3,75 meter. Du har också tillgång till 1,8 hektar vacker skogsmark för installationer utomhus. Vi ger dig möjligheten till att nu hyra in dig i vårt galleri och lyfta fram din konst än mer i vår vackra miljö. Vi hjälper till med all hängning och installation av konsten för att skapa den bästa upplevelsen för er och våra besökare. Du kan läsa mer om hur man hyr vårt galleri här. (Sidan är på engelska, hör av dig om du har några frågor eller önskar få texten på svenska.)

Vill du ställa ut din konst hos oss på Helsinglight Art Gallery? Skicka ett mail till oss där du berättar vilket hyresupplägg du är intresserad av samt önskad tidpunkt. Skicka även med länk till din hemsida/sociala kanaler eller bilder på din konst tillsammans med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Kristin Danielsson, Tema: Goblin
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresultat av Olga Maksimenko, Tema: Hare, grupp 3

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen