Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Silikonmaskskapandeworkshop 5-15 july på Helsinglight SFX Makeup Academy

Silikonmaskskapandeworkshop 5-15 july på Helsinglight SFX Makeup Academy

5-15 juli öppnar vi äntligen upp Helsinglight SFX Makeup Academy med en 10-dagars workshop om Silikonmasktillverkning i vår egen fantastiska gamla skola i mitten av norra Sverige!

Eftersom detta är den första workshopen som hålls på vår egen plats erbjuder vi ett bra introduktionspris för hela 10-dagars workshopen inklusive allt material!! (Betalningsplaner finns också)

Missa inte denna möjlighet att komma iväg på en kreativ 10-dagars arbetssemester! Under denna intensiva workshop kommer du att tillbringa 8 timmar om dagen med att lära dig konsten att specialeffekter och masktillverkning. Du kommer att lära dig allt från att designa en fantasivarelse, till skulptering, formtillverkning, silikongjutning, airbrushing och handmålning av din slutliga mask. Workshopen avslutas med en fotografering av din fantasivarelse!

Så varför inte lämna storstäderna och resa till Helsinglight SFX Makeup Academy - en avlägsen magisk plats på den vackra landsbygden i norra Sverige. Lär känna och umgås med likasinnade kreativa människor som alla delar samma passion för SFX Makeup, masker, monster och rekvisita. Samlas runt brasan på kvällarna och utbyt erfarenheter och berättelser.

Så hur tar du dig hit och var vistas du under workshopen?

Oroa dig inte för resa och boende! Vi hjälper dig med allt detta! Vi finns i Vattlång, Nordanstig ca 2,5h norr om Stockholm med tåg och närmaste stad till vårt läge är Hudiksvall! Vi kan hjälpa dig med alla planer på resan och vi träffar dig och hämtar dig i Hudiksvall. Vi kan även hjälpa dig med olika alternativ och bokning av boende.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss!

Kreativa hälsningar
Petra Shara Stoor
Helsinglight SFX Makeup Academy
Sverige

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen