Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Spökpodden besöker Helsinglight - vi söker spännande gäster!

Spökpodden besöker Helsinglight - vi söker spännande gäster!

Spökpodden - korad som en Sveriges bästa nya podcasts 2019 kommer att gästa Helsinglight den 11-12 Januari 2020 för att spela in några avsnitt hos oss! Så otroligt spännande samarbete! Spökpodden är grundad av Martin Nilsson & Oscar Panizza och är en podcast med mediala och ockulta gäster samt övernaturliga berättelser.

Vi söker spännande gäster till spökpodden 11-12 Januari 2020 på Helsinglight

Vi söker nu efter spännande gäster som vill vara med i Spökpoddens avsnitt som kommer att spelas in hos Helsinglight nästa år! Är det dig vi söker eller vet du om någon som borde vara med då? Vi söker intressanta gäster med anknytning till Hälsingland och som antingen är verksamma /har upplevelser inom det mediala, ockulta, shamanism, wicca. Kanske någon häxa som håller på med örter och naturmediciner? Kanske någon som håller på med husrensning och vill se vilka vi har med oss här på Helsinglight? Eller kanske någon som har varit med om övernaturliga upplevelser som borde berättas vidare? Kanske någon som kan berätta spännande historier ur folktron, berätta om mytomspunna platser och sägner i Hälsingland? Vi är öppna för allt!

Är det månne dig vi söker? Eller vet du någon som du tycker vi ska kontakta som borde vara med? Maila då till petra@helsinglight.com för att berätta mer om vem du är, eller för att tipsa oss om vem som borde vara med!

LYSSNA PÅ SPÖKPODDEN:

Poddtoppen: https://poddtoppen.se/podcast/1476720531/spokpodden
Spotify: https://open.spotify.com/show/7qVflaZIwVOqoWes8Fp51P


SPÖKPODDEN SOCIALA KANALER:

Facebook: https://www.facebook.com/MartinochOscar/
Instagram: https://www.picuki.com/profile/spokpodden.se

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen