Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Skapa läskiga zombies, lifecasts och fantasifulla silikonmasker: Gå en kurs i FX Makeup hos Helsinglight FX Academy

Skapa läskiga zombies, lifecasts och fantasifulla silikonmasker: Gå en kurs i FX Makeup hos Helsinglight FX Academy

Har du en passion för FX-makeup, specialeffekter eller kreativt skapande inom andra konstformer? Vill du utforska och upptäcka mer av din konstnärlighet och kreativa potential? Då ska du gå en kurs hos oss på Helsinglight FX Academy. Vår kreativa oas Helsinglight ligger i den lilla byn Vattlång på den vackra landsbygden i norra Hälsingland, strax utanför Hudiksvall (ca 2,5 h norr om Sthlm med tåg.) Helsinglight är omgiven av natursköna områden med skog, fält och sjöar, en plats långt borta från storstadens brus. Vi brukar kalla vårt paradis för en kreativ retreat eller en tillflykt och välbehövlig paus ibland från verkligheten. Vi är en "Creative Escape" helt enkelt.

Utveckla ditt konstnärskap hos oss under en kurs i FX-makeup och praktiska specialeffekter! 

Under våra kurser får du inte bara utveckla ditt konstnärskap och din kreativa ådra, utan du får också inspiration av naturen, möjlighet till återhämtning och härliga, inspirerande möten med andra likasinnade i våra vackra lokaler. Att gå en kurs hos oss är en tid för att lära sig och samtidigt återhämta sig från vardagens stress. Kreativitet, kunskap och återhämtning. Vi ser det som en investering för livet.

Vem kan gå en kurs hos oss? 

Vi får ofta frågan vem våra kurser lämpar sig för och om man behöver ha massa förkunskaper för att gå en kurs hos oss. Våra kurser lämpar sig för nybörjare som mer erfarna brukar vi säga, det är passionen, kreativiteten och viljan att lära sig som främst styr. De flesta kurser rekommenderar vi även att man är minst 18 år + eftersom det är långa och intensiva dagar. Så om du som läser detta en aspirerande eller verksam som makeup-artist, cosplayer, lajvare eller attributmakare. Kanske arbetar du idag professionellt som makeup-artist med fokus på skönetsmakeup och vill utveckla och bredda dina kunskaper inom området SFX Makeup? Eller så har du makeup och specialeffekter som en liten hobby och vill lära dig mer om det bara för att det utvecklar dig och din hobby än mer. Kanske arbetar du inom andra kreativa branscher såsom tatuering, sömnad, keramik eller annat och vill bara prova på något nytt där dina skills kan komma till användning på nya sätt. Vem vet, du kanske är den största filmnörden som alltid drömt om att få en inblick bakom kulisserna och lära sig mer om hur man skapar praktiska specialeffekter. 

Student painting silicone mask in FX makeup class at Helsinglight FX Academy

Alla är välkomna till oss för att lära sig mer om denna spännande värld inom specialeffekter och FX- Makeup. Så länge du har en passion för kreativt skapande och en nyfikenhet och vilja att lära dig nya saker så kommer du långt och då är våra kurser och utbildningar helt rätt för dig. Det blir ett minne för livet när du går en kurs hos oss - det lovar vi. Vi  älskar att dela med oss av vår passion, kunskap, erfarenhet och inspirerande plats med andra. 

Nästa silikonmaskkurs: 4-14 Maj 2023 - några platser kvar! 

Vi har släppt upp nya kurstillfällen för våra kommande kurser och utbildningar i FX Makeup och praktiska specialeffekter på Helsinglight FX Academy. Vi lägger kontinuerligt till nya datum och nytt kursutbud så kika in ofta hos oss för att hålla dig uppdaterad om vad som händer. Du kan även anmäla dig till att få vårt nyhetsbrev här!

För vår populära kurs i silikonmasker och den kurs som kommer att hållas mellan 4-14 maj 2023 finns det några platser kvar att boka. Det går även att boka boende på Helsinglight i samband med kursen. Kontakta oss på hello@helsinglight.com om du har några frågor om kursen eller vill ha hjälp med att boka din plats! 

Gå en 1-dagskurs och lär dig skapa läskiga zombies eller en kopia av ditt ansikte i sten, en sk. lifecast

Föregående artikel NärCon närmar sig - köp dina cosplay-linser från Helsinglight!
Nästa artikel Kreativ teambuilding och skulptering - en inspirerande kväll hos Helsinglight!

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen