Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Kreativ teambuilding och skulptering - en inspirerande kväll hos Helsinglight!

Kreativ teambuilding och skulptering - en inspirerande kväll hos Helsinglight!

Det är dags för en ny spännande fas i mitt liv! Efter en period av underbar mammaledighet har jag nu så smått börjat ta mig tillbaka till arbetslivet och alla de roliga kreativa projekt och äventyr som vi på Helsinglight arbetar med redan nu och även planerar för framtiden. Och vilket bättre sätt att fira min återkomst än genom att arrangera och stå värd för en kreativ skulpteringsworkshop och teambuilding, denna gång för ett härligt gäng från företaget RISE - Propell!

Helsinglight art gallery conferences
Creative sculpting at Helsinglight

I samarbete med RISE - Propell, öppnade vi förra veckan upp dörrarna till vårt älskade Helsinglight, för en kreativ kväll fylld med skulptering, inspiration och samarbete. Deltagarna fick tillgång till min konstnärsstudio, där de kunde skapa och skulptera i lera tillsammans i en inspirerande och kreativ miljö. När det var dags för en paus kunde de njuta av en fika och umgås i vårt vackra konstgalleri, omgivna av konst och specialeffekter, musik, samt en stämningsfull eld i kaminen i bakgrunden. 

Det var så roligt att se alla komma igång med sitt skapande och kreativitet. Att få guida, ge tips och inspirera i skulpteringen, och vara en del av deras kreativa process samt se hur de utvecklade sina färdigheter i skulptering var en givande upplevelse. Vilken fantastisk kväll det blev!

Detta är bara början! Vi har så många planer på gång och våren 2023 är startskottet för många aktiviteter och uppdrag. Vi på Helsinglight kommer nu att börja erbjuda fler företag möjligheten att boka liknande kreativa koncept för sina teambuilding-aktiviteter. Förutom skulptering kan vi även erbjuda andra aktiviteter, såsom att hela gänget får lära sig göra en läskig zombie makeup, avgjutning av händer och ansikten, eller andra skräddarsydda kreativa aktiviteter efter önskemål. Vi är övertygade om att vi kan skapa ett unikt, kreativt och inspirerande evenemang som passar just ditt företags behov. Det finns även möjlighet att boka och hyra våra lokaler enbart för dagskonferenser utan tillhörande teambuilding-aktivitet.

Är du intresserad av att boka en kreativ och inspirerande teambuilding eller konferenslokal för ditt företag och dina anställda? Tveka inte att kontakta oss för mer information och offert! Skicka ett meddelande eller maila oss på hello@helsinglight.com.

Vi ser fram emot att hjälpa er skapa en oförglömlig, konstnärlig upplevelse för ert team!

Kreativa hälsningar, 
Petra Shara Stoor

Föregående artikel Skapa läskiga zombies, lifecasts och fantasifulla silikonmasker: Gå en kurs i FX Makeup hos Helsinglight FX Academy
Nästa artikel Ansiktsmålning för barn: Tips och tricks för en rolig stund med familjen

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen