Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Upplev Helsinglight i sommar - FX-workshop, fantastisk natur och vänner för en livstid

Upplev Helsinglight i sommar - FX-workshop, fantastisk natur och vänner för en livstid

Sommaren är härlig i Sverige. Det är säsongen de flesta väntar på och speciellt i år eftersom vintern vi hade var ganska kall med massor av snö! Helsinglight ligger på den vackra landsbygden mitt i norra Sverige. Vi är ca 2,5 timmar norr om Stockholm. Vi brukar få riktigt härliga somrar här med sköna temperaturer och på sommaren blir det inte riktigt mörkt på nätterna så kvällarna är häftiga att spendera utomhus bredvid en brasa.

Saker att göra här på sommaren under en SFX-workshop med oss

Om du deltar i vår 10-dagars SFX Silicone Mask Making Workshop kommer du att titta på totalt 11 dagar tillbringade här, där en dag i schemat är markerad som "Ledig dag". Så 10 dagar ägnade åt workshopen och en ledig dag! Workshopens öppettider är vanligtvis mellan 9-17. Ibland jobbar vi lite längre timmar beroende på vilket stadium vi är på och vissa dagar kanske vi slutar lite tidigare än istället. Det är en väldigt intensiv workshop fylld med så många saker för dig att lära dig och öva på. Men du kommer att få lediga kvällar och dessutom blir det en hel dag ledig för dig att samla energi och njuta i vackra omgivningar.

Sommaren är fantastisk och det finns så mycket att göra här och så många vackra platser att besöka och utforska! Vi älskar att dela våra bästa "pärlor" med människor som besöker oss och att visa fantastiska natursköna platser eller magiska platser med fantastisk historia och spår av nordisk mytologi och skandinavisk folklore.

Om du vill prova på några utomhusaktiviteter på din lediga dag hjälper vi dig mer än gärna att boka dem, t.ex. islandshästridning, kajakpaddling, fiske etc.

SFX-Workshop, sommar, teambuilding och vänner för en livstid

När workshopdagen är över kanske vi spenderar några kvällar och nätter tillsammans på Helsinglight, sitter vid brasan, njuter av en BBQ, musik och bara pratar hela natten. På dagtid om det är en riktig varm sommardag kan vi ta en paus och ta ett dopp och jobba lite senare på natten istället. Om vi slutar tidigt en dag och vädret är underbart kan vi bara ta med oss en picknick och bege oss till en sjö i närheten för att bada. Eller efter en lång dag med workshop, bege dig till stranden för ett uppfriskande dopp sent på natten. Det finns också möjlighet att prova en riktig finsk bastu om någon önskar det. Möjligheterna är oändliga, vi planerar efter väder och vad gruppen känner för att göra och beroende på hur trött du är efter en dags SFX-arbete! Ibland behöver man bara en ledig kväll! Det finns även i närheten möjlighet till ett stadsdag/nattliv (shopping, pubar, restauranger) om du vill prova på städerna Hudiksvall och Sundsvall!

Följ med oss i sommar för en 10-dagars SFX-workshop 5-15 juli

I sommar öppnar vi upp vårt verkstadsområde på Helsinglight SFX Makeup Academy! Denna workshop kommer att vara den första workshopen som någonsin hålls på vår egen plats! Vi skapar historia tillsammans!
Vår nästa 10-dagars workshop för tillverkning av SFX silikonmasker kommer att äga rum 5-15 juli! Det finns fortfarande några platser att boka (begränsat till 12 platser)!

Missa inte denna möjlighet! Få en kreativ SFX-upplevelse för livet där du kommer att lära dig från början till slut hur du skapar din egen SFX silikon helmask. Du kommer att lära dig allt från design, skulptering, formtillverkning, silikongjutning och målning! Du kommer också att få uppleva Sverige och Helsinglight på sommaren och få vänner för hela livet! Vi vill gärna träffa dig och dela denna upplevelse med dig!

Hur man tar sig hit och var man ska bo

Vi får ett stort intresse för våra SFX-workshops från utlandet vilket är grymt! Många skriver till oss och säger att de aldrig har satt sin fot i Sverige och frågar oss om vår plats, vår plats, saker att göra, var man ska bo, hur man tar sig hit etc. Om du kollar in vår FAQ så hittar du några svar och med När det gäller resor och boende hjälper vi dig mer än gärna med att planera din resa och rekommendationer om var du ska bo. Skicka bara ett mejl och låt oss veta var du bor och vilken typ av boende du skulle leta efter så hjälper vi dig gärna!

Kreativa hälsningar,

Petra & Fredrik 

Helsinglight SFX Makeup Academy, Sweden

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen