Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Workaway-möjlighet på Helsinglight

Workaway-möjlighet på Helsinglight

Har du hört talas om "Workaway-programmet"? Workaway är ett kulturellt utbyte där du frivilligt arbetar i utbyte mot mat och boende och en möjlighet att lära dig om lokala livsstilar. Vi undersöker för närvarande detta och undersöker alternativen för att registrera dig som värd på Workaway och erbjuda en möjlighet att komma för en workaway-upplevelse på Helsinglight.

Vad är workaway?

Workaway är ett kulturellt utbyte där man arbetar i utbyte mot mat och boende. Vi tittar på möjligheten att erbjuda möjligheten för någon, eller ett par/vänner att komma på besök och jobba hos oss i utbyte mot gratis boende, mat, vacker svensk natur, kultur och trevligt sällskap! Vi älskar att träffa nya människor och dela vårt sätt att leva, intressen, erfarenheter och kultur. Vi tror att vi skulle ge en ganska intressant, mycket konstnärlig och vänlig miljö till "workawayers".

Mycket jobb på Helsinglight

Vi har ett stort projekt på gång med att renovera och skapa vårt "Helsinglight slott". Vi har kommit långt men det finns så mycket kvar att göra och det skulle vara häftigt att kunna dela den här upplevelsen med någon och ta del av arbetsbördan.

Vi skulle behöva hjälp med allt från att restaurera och renovera fönster, måla väggar, sandgolv, till tapeter, trädgårdsarbeten, hushållssysslor, djurvård (hundar, katter, hästar) hjälpa till vid evenemang och konstutställningar mm. listan är oändlig. Allt beror på vilket avtal vi gör med "workawayern", vilken säsong det är, hur länge workawayern stannar och vilken typ av utbyte och överenskommelse vi kommer att ha.

För tillfället är detta bara en idé vi har haft och ingenting är bestämt eller hugget i sten ännu. Vi måste gräva lite djupare i detta och undersöka möjligheten att registrera oss som värd på WORKAWAY. MEN, om du kände att detta lät intressant och något du skulle vara intresserad av att ta del av så skicka ett mail till oss med lite information om dig själv och varför du skulle vilja workaway på Helsinglight.

I eposten det skulle vara bra om du ville meddela oss följande:

- berätta lite om dig själv, var du bor, ålder, vad du gör osv.
- när du skulle vilja besöka och hur länge skulle du vilja vara på ett workaway-besök hos oss?
- vad du skulle vilja hjälpa till med (några speciella färdigheter du har som skulle komma till nytta)
- Skulle du resa ensam eller med en vän/partner?
- Vilka förväntningar skulle du ha på oss och ditt workaway-besök på Helsinglight?
– Har du besökt Sverige tidigare?

EMAIL: petra@helsinglight.com

Hmm.. kommer inte på något annat för tillfället, men lägg gärna till lite mer information om dig själv! Ser fram emot att höra från dig :D

Kreativa hälsningar,

Petra & Fredrik,
Helsinglight, Sweden

Föregående artikel Helsinglight AAiR - Tankar och reflektioner av Myrkky Photography

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen