Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Ansiktsmålning för barn: Tips och tricks för en rolig stund med familjen

Ansiktsmålning för barn: Tips och tricks för en rolig stund med familjen

Vill du ha en aktivitet som både är kreativ och rolig att göra själv eller tillsammans med dina barn? Varför inte prova på ansiktsmålning! Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller en erfaren målare, att skapa olika karaktärer tillsammans är en härlig stund. Det är en fantastisk möjlighet att tillbringa tid med dina barn, att utveckla deras fantasi och kreativitet, och din med för den delen. Med rätt färger, som Mehron vattenbaserade färger eller Grimas vattenbaserade färger som finns att köpa i vår webshop så har du alla möjligheter att lyckas. Vi har färgerna och makeupprodukterna du behöver för att komma igång.  

Så ha kul tillsammans och skapa olika fantasifulla målningar - övning ger färdighet för er båda! Det handlar inte om att det måste bli ett perfekt resultat alltid när man ansiktsmålar barn. Det finns mycket som kan hända längs vägen. Låt barnet titta sig själv i spegeln mellan varven, och att få träna på att blunda och titta upp när du närmar dig med penseln nära ögonen. Låt barnet få välja färger själv och gärna även en inspirationsbild, så att ni gör projektet tillsammans. Ta tid för toalettpauser och ta gärna fram ett sugrör så att om du målat något vid munnen och barnet vill dricka kan det lätt göra så utan att allt du målat är borta. Börja med att skissa ut med en penna ungefär det du vill måla och så sätter ni igång och leker med färger. Träna, träna, träna och gör olika looks och avsluta med en häftig liten fotografering, vilket fint minne till fotosamlingen!

Det viktigaste är att ha kul och göra det till en rolig stund. Barnen är oftast glada över minsta lilla och kravet är nog högre hos dig själv än vad som behövs. Det finns massvis med inspiration på både nätet för att hitta förslag på vad du kan skapa för ansiktsmålningar och endast fantasin sätter gränserna! 

Flicka som sitter på stol med ansiktsmålning skelett

Kika in på vår hemsida för att se vårt sortiment och hör gärna av dig om du behöver hjälp med tips på olika färger och produkter för att komma igång med ansiktsmålning. Är någon färg slut i lager som du önskar så hör av dig så kan vi hjälpa dig med det. Vi har många nyheter på väg in och lagret fylls på kontinuerligt när det tar slut!

 

Mehron vattenbaserade färger hittar ni här

Grimas vattenbaserad Metallic palett hittar du här

Vill du se det sortiment vi har nu av färger vi rekommenderar för ansiktsmålning  så kika då här 

 

Föregående artikel Kreativ teambuilding och skulptering - en inspirerande kväll hos Helsinglight!
Nästa artikel Unik och kreativ teambuilding för både företag och vänner - upptäck Helsinglight!

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen