Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Frej Rokka, Tema: Uggla, grupp 4

Creative Challenge - Slutresultat av Frej Rokka, Tema: Uggla, grupp 4

Grupp 4 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapats.Temat för deras utmaning var att skapa en uggla i lera, med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat slutarbetet av varje kreativ utmanare/tävlande i grupp 4 kommer vi att tillkännage vinnaren av gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare. Detta är slutresultatet av Frej Rokka, kreativ utmanare, grupp 4.

Uggla av Frej Rokka

En uggla från en främmande plats.

Ugglan bröt sig in i vår skog genom verklighetens fönster från en plats som inte var härifrån, då den krossade barriären som skilde ugglorna hem till vårt hem, barriärens skärvor, fastnade i dess kött som tunna glasbitar.

Lite är känt om ugglan eftersom den drar sig snabbt när resenärerna passerar genom skogen. men några lyckliga människor har sett ugglan tyst svepa ner på byten, från råtta och möss, till älgar och rådjur, om du är särskilt missnöjd med damlycka, kan den även förgripa sig på människor.

Den äter inte kött och dricker inte heller blod, men det som driver ugglan är tankar, idéer, minnen och känslor.


- Frej Rokka

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Martin Franzén, Tema: Ent, grupp 5
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresultat av Nikki Cogley, Tema: Uggla, grupp 4

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen