Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Martin Franzén, Tema: Ent, grupp 5

Creative Challenge - Slutresultat av Martin Franzén, Tema: Ent, grupp 5

Grupp 5 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapats. Temat för deras utmaning var att skapa en entré i lera, med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. När vi har presenterat det slutliga arbetet av varje kreativ utmanare/deltagare i grupp 5 kommer vi att tillkännage vinnaren i gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare. Detta är slutresultatet av Martin Franzén, kreativ utmanare, grupp 5.

"The Forest Mender” av Martin Franzén

 

 

Jag är inte bra på att skapa karaktärer så den här utmaningen tänjde verkligen på mina gränser här. Leran var så rolig att jobba med att tiden bara flög förbi. Hela den här upplevelsen har verkligen tänt upp min kreativa låga. Jag kan inte vänta med att göra mer snart.

 


"The Forest Mender"

Har du någonsin gått genom Helsinglight-skogen och tittat på träden? De små plantorna växer i gamla stubbar och de unga träden i udda former och platser. Det finns så många att du kanske inte märker det omedelbart, men om du tittar närmare kan du se tecknen på Forest Mender.

Forest Mender eller Ae som de gamla träden kallar honom, hjälper nya träd att slå rot och uppmuntra dem att växa i unika former och storlekar. Ae kan inte riktigt minnas sitt förflutna. Det var mer en dis som dröm. Han minns bara att han blev omhändertagen flitigt varje dag. Han hade allt han kunde önska sig och älskade att vara i sina vaktmästares närvaro.

Så en dag tog det stopp och ingen kom för att ta hand om honom. Den dagen som närmade sig 87 år, öppnade Ae ögonen för första gången och lämnade sin kruka för skogen. Än idag vandrar han i skogen och tar hand om träden som det som en gång gjordes för honom.


- Martin Franzén

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Florian Schäfer, Tema: Ent, grupp 5
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresultat av Frej Rokka, Tema: Uggla, grupp 4

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen