Gå vidare till innehåll

Språk

Land

Creative Challenge - Slutresultat av Hanna Gunséus, Tema: Hare, grupp 3

Creative Challenge - Slutresultat av Hanna Gunséus, Tema: Hare, grupp 3

Grupp 3 har avslutat sin kreativa utmaning och vi är glada att kunna presentera för dig deras sista bilder av karaktären som skapades.Temat för deras utmaning var att skapa en nyckfull, lurig liten hare i lera. En hare med magiska förmågor som lever i Helsinglights djupa mörka skogar. Vi gav dem också berättelsen om den svenska folklorelegenden "Mjölkharen" för att få inspiration av hur man skriver sitt berättande. När vi har presenterat slutarbetet av varje kreativ utmanare/tävlande i grupp 3 kommer vi att tillkännage vinnaren i gruppen som kommer att gå vidare och tävla i finalen senare. Detta är slutresultatet av Clara Lindberg.

Den nyckfulla, luriga lilla haren av Hanna Gunséus

The Time Hop Hare

Lyssna! Jag tror att jag kanske vet vem som har ätit från björkarna i Helsinglight skog.

Har du någonsin hört talas om time hop hare? Legenden berättar att det var den snabbaste haren som någonsin funnits, så fort lyckades den till slut springa snabbare än tiden själv! Men lika säkert lika avgörande som solen går ner varje kväll, tiden kan bara gå framåt och så satt tidshumleharen fast i framtiden!

Varje natt klockan 00:00, när tiden är som mest tvetydig, försöker haren dumpa tillbaka till vår tid och då och då lyckas det nästan. Men så slår klockan 00:01 den dras tillbaka till framtiden igen. Och allt som finns kvar som spår är oftast några markeringar på ett träd när haren försökte hålla sig mot tidens oförlåtande, ständigt tickande grepp.


- Hanna Gunséus

Hanna Gunséus
instagram: @hannagunseus

Föregående artikel Creative Challenge - Slutresultat av Maria Dahl, Tema: Uggla, grupp 4
Nästa artikel Creative Challenge - Slutresultat av Clara Lindberg, Tema: Hare, grupp 3

Lämna en kommentar

Kommentarer måste bli godkända för att visas

* Obligatorisk

Senaste från bloggen